side-area-logo
LINJA NE AUTOBUS ITALIA - ALBANIA

SHËRBIMI MBAJTUR DA ALBA BUS TOURS

BLIJE BILETEN DA ALBA BUS TOURS
Prenota subito il tuo posto
Prenotimet telefonike

ALBA BUS TOURS
Tel. 3881832512 / 3277741539 / 3280342404 / 3299830131

albabustours@gmail.com
Informacion

Informoni princat e udhëtarëve janë kushtet e reja në internet udhëtoni në përputhje me be-në.

Utilities për udhëtarët
Kushtet e Udhetimt

Per femije nen 4 vjece udhetimi ne autobus eshte falas, por duhet te paguajne bileten
e tragetit per udhetimin ne det. (cmimi 10 euro paguhet ne autobus).

Cmimet per te Riturit – Udhëtimi vetme
Roma
Arezzo
Poggibonsi
Firenze
Prato
Genova
Savona
 Tirana
€ 60
€ 75
€ 60
€ 65
€ 60
€ 75
€ 80
 Durazzo
€ 60
€ 75
€ 60
€ 65
€ 65
€ 75
€ 80
 Fier
€ 55
€ 70
€ 55
€ 60
€ 60
€ 65
€ 75
 Valona
€ 55
€ 70
€ 55
€ 60
€ 65
€ 65
€ 75
Cmimet per Femije nga 4 deri 10 vjece – Udhëtimi vetme
Roma
Arezzo
Poggibonsi
Firenze
Prato
Genova
Savona
 Tirana
€ 40
€ 40
€ 40
€ 40
€ 40
€ 40
€ 40
 Durazzo
€ 40
€ 40
€ 40
€ 40
€ 40
€ 40
€ 40
 Fier
€ 40
€ 40
€ 40
€ 40
€ 40
€ 40
€ 40
 Valona
€ 40
€ 40
€ 40
€ 40
€ 40
€ 40
€ 40
Print Friendly, PDF & Email
Cmimet per te Riturit – Udhëtimi vetme
Roma
Arezzo
Poggibonsi
Tirana
€ 60
€ 75
€ 60
Durazzo
€ 60
€ 75
€ 60
Fier
€ 55
€ 70
€ 55
Valona
€ 55
€ 70
€ 55

 

Cmimet per te Riturit – Udhëtimi vetme
Firenze, Prato
Genova
Savona
Tirana
€ 65
€ 75
€ 80
Durazzo
€ 65
€ 75
€ 80
Fier
€ 60
€ 65
€ 75
Valona
€ 60
€ 65
€ 75
Cmimet per Femije nga 4 deri 10 vjece – Udhëtimi vetme
Roma
Arezzo
Poggibosi
Tirana
€ 40
€ 40
€ 40
Durazzo
€ 40
€ 40
€ 40
Fier
€ 40
€ 40
€ 40
Valona
€ 40
€ 40
€ 40

 

Cmimet per Femije nga 4 deri 10 vjece – Udhëtimi vetme
Firenze, Prato
Genova
Savona
Tirana
€ 40
€ 40
€ 40
Durazzo
€ 40
€ 40
€ 40
Fier
€ 40
€ 40
€ 40
Valona
€ 40
€ 40
€ 40
Print Friendly, PDF & Email
Cmimet per te Riturit – rrugë vajtje-ardhje
Roma
Arezzo
Poggibonsi
Firenze
Prato
Genova
Savona
Tirana
€ 110
€ 140
€ 110
€ 120
€ 120
€ 140
€ 150
Durazzo
€ 110
€ 140
€ 110
€ 120
€ 120
€ 140
€ 150
Fier
€ 100
€ 130
€ 100
€ 110
€ 110
€ 120
€ 140
Valona
€ 100
€ 130
€ 100
€ 110
€ 110
€ 120
€ 140
Cmimet per Femije nga 4 deri 10 vjece – rrugë vajtje-ardhje
Roma
Arezzo
Poggibosi
Firenze
Prato
Genova
Savona
 Tirana
€ 75
€ 80
€ 79
€ 79
€ 79
€ 95
€ 95
 Durazzo
€ 75
€ 80
€ 79
€ 79
€ 79
€ 95
€ 95
 Fier
€ 71
€ 75
€ 75
€ 75
€ 75
€ 85
€ 85
 Valona
€ 71
€ 75
€ 75
€ 75
€ 75
€ 85
€ 85
Print Friendly, PDF & Email
Cmimet per te Riturit – rrugë vajtje-ardhje
Roma
Arezzo
Poggibonsi
Tirana
€ 110
€ 140
€ 110
Durazzo
€ 110
€ 140
€ 110
Fier
€ 100
€ 130
€ 100
Valona
€ 100
€ 130
€ 100

 

Cmimet per te Riturit – rrugë vajtje-ardhje
Firenze, Prato
Genova
Savona
Tirana
€ 120
€ 140
€ 150
Durazzo
€ 120
€ 140
€ 150
Fier
€ 110
€ 120
€ 140
Valona
€ 110
€ 120
€ 140
Cmimet per Femije nga 4 deri 10 vjece – rrugë vajtje-ardhje
Roma
Arezzo
Poggibosi
Tirana
€ 75
€ 80
€ 79
Durazzo
€ 75
€ 80
€ 79
Fier
€ 71
€ 75
€ 75
Valona
€ 71
€ 75
€ 75

 

Cmimet per Femije nga 4 deri 10 vjece – rrugë vajtje-ardhje
Firenze, Prato
Genova
Savona
Tirana
€ 79
€ 95
€ 95
Durazzo
€ 79
€ 95
€ 95
Fier
€ 75
€ 85
€ 85
Valona
€ 75
€ 85
€ 85
Print Friendly, PDF & Email
ITALIA – ALBANIA DHE KETHIM

Nisjet dhe mberitjet nga ALBANIA cdo te shtune,nga ITALIA cdo te hene

Mbe.
Nis.
Qyteti
Mbe.
Nis.
2.30
Savona
Piazza del Popolo
16.00
3.20
3.25
Genova
Piazza della Vittoria
14.45
14.50
6.15
6.25
Prato
Viale Leonardo da Vinci, vicino Questura
11.45
11.50
6.50
7.00
Firenze
Piazzale Montelungo
11.15
11.20
7.35
7.45
Poggibonsi
Via Salceto
10.30
10.35
9.55
10.00
Arezzo
Prenotimet te Detyruara
via Rosselino 14 (parcheggio polizia stradale)
9.00
9.05
12.10
12.15
Roma
Aut. Tiburtina, Largo Mazzoni Guido, stallo 14
6.30
6.35
19.20
22.00
Porto Brindisi
21.00
22.00
6.00
7.00
Porto Valona
10.25
14.30
7.05
7.15
Valona
rr. Transbalkanike
10.15
10.20
7.50
7.55
Fier
L. Apollonia, rr. Arilla Bozgo
9.30
9.35
9.20
9.25
Durazzo
rr. Aleksander Goga L. N6
7.45
7.50
10.05
Tirana
Viale Zogu I Pare
7.00
Print Friendly, PDF & Email